« Bilderblogg.se

Förbereder du dig för att flytta? Det finns många steg att bocka av mellan beslutet att du vill flytta och framgångsrikt genomföra det. Från att packa och planera till att ta reda på hur i hela friden du ska packa upp och organisera allt när du äntligen är klar, så måste du jonglera med en rejäl att göra-lista innan du äntligen kan luta dig tillbaka och koppla av i din nya bostad. 

Och så är det själva flyttdagen. Även den bästa planeraren kan tycka att en flyttdag är överväldigande och utmattande, men lyckligtvis finns det sätt att göra det åtminstone lite lättare. Ett sätt är att besöka www.flyttfirmanykvarn.se och boka flytthjälp!

Gör flyttdagen enklare

Vissa flyttrelaterade saker har ett sätt att hopa sig så fort flyttbilen är på väg. Istället för att frenetiskt försöka komma ihåg alla små saker du måste göra på flyttdagen, håll en löplista igång som beskriver allt du behöver göra. På så sätt kan du prioritera din tid och vakna lite tidigare vid behov så att du hinner få allt gjort innan du åker.

Att ha barn eller husdjur som springer runt kan komplicera flyttdagen. Det kan också vara farligt för små - tvåbenta och fyrbenta. Förhoppningsvis har du planer för dina barn eller husdjur innan flyttdagen, så det är bara att lämna av dem där du ska innan.

En flyttväska är en liten låda eller resväska som du packar med allt du vet att du behöver på flyttdagen och dagen efter, så som viktiga dokument och värdesaker du inte vill ha i lastbilen. Inkludera saker som telefonladdare, toalettartiklar, mediciner och ett par extra uppsättningar kläder. Förvara den i din bil eller på annan utsedd plats där du kan säkerställa att den inte hamnar i flyttbilen.

29 Nov 2022